arbetskonsulten i hälsingland

/OMSTÄLLNING

Hitta de ”dolda jobben” med jobbcoachning.

Jobbcoachning bidrar till att du blir tryggare i ditt sätt att söka jobb och stärkt som person. Målet är att du hittar ett jobb i din närhet och som passar dig! Tillsammans hittar vi dina personliga egenskaper, förmågor och drivkrafter – som ofta passar för många fler jobb än du tror. Jobbcoachningen ger dig förhoppningsvis inte bara ett nytt arbete utan även ett vidgat synsätt när det gäller nytt arbete.

Boka ett möte med dig i centrum!

Redan vid vårt första samtal inventerar vi din situation:
• Nuläge – var befinner du dig just nu?
• Framtiden – vart vill du?
• Hur når du ut med dina egenskaper och    erfarenheter?
• Hur får och tar du kontakt med arbetsgivare?
• Hur kan du vidga ditt kontaktnät?
• Var hittar du jobben?

Annat som jag hjälper dig med:
• Skriva ansökningshandlingar.
• Förberedelse inför
   anställningsintervjun.
• Hur du utökar ditt kontaktnät.

För medarbetaren.

De flesta jag möter har slagit rot och vill bo kvar på hemmaplan. Jag är född, uppväxt och har arbetat i trakten och har därmed ett mycket stort kontaktnät inom närings- och föreningsliv. Detta kontaktnät är till för dig. Mitt mål är att du ska få en enkel och snabb väg tillbaka till arbete – utan att glömma bort dig som människa. Att hjälpa till i den känslomässiga delen efter att du har blivit av med ditt arbete är för mig lika viktigt som att få ordning på allt det praktiska, som kan bli följden av din situation. Grunden i mitt arbetssätt är att möta varje deltagare vid individuella träffar så att var och en kan göra sin egen resa mot sitt eget mål.

För fack/arbetsgivare

Arbetskonsulten i Hälsingland är ett lokalt företag med många naturliga kontakter på den lokala arbetsmarknaden – såväl arbetsgivare som samarbetspartners. Ett nätverk som era medlemmar får ta del av för att på så kort tid som möjligt komma till en långsiktig och positiv lösning. För att säkerställa att deltagarna får sin tid och inte blir en i mängden tar jag vid behov hjälp av mina noggrant utvalda samarbetspartners.

Rekrytering av deltagare som ingår i omställning hos mig är gratis.

PRISER

Deltagare från TSL och TRR:

Företag:Privatperson:


Gratis

Jag lämnar offert med hänsyn till behov och omfattning.

500 kr/tim

SAMARBETSPARTNERS

TSL AF TSL
kontaktupgifter